Nyhet: Preactly går in i SmiLe

Preactly har accepterats till Lundbaserade inkubatorn SmiLe, som är specialiserade på att hjälpa företag att utveckla och kommersialisera nya idéer inom healthtech och medtech. Smile Incubator är baserade i Medicon Village i Lund där ett helt ekosystem av aktörer inom dessa områden finns.

För Preactly innebär det värdefull tillgång till hela det erbjudande och nätverk som SmiLe har. SmiLe´s mission ”bringing health to the world through team spirit, passion and purpose” ligger helt i linje med vad Preactly vill uppnå. Så här säger SmiLe´s vd om Preactlys och vårt deltagande i SmiLe.

”Vi är väldigt glada över att få välkomna Preactly som medlem i SmiLe Incubator. De arbetar med att främja god hälsa och förebygga sjukdom vilket är extra spännande – det allra bästa är ju om vi inte alls blir sjuka. Bolaget passar perfekt in bland våra övriga inkubatorbolag som spänner ifrån E-hälsa till diagnostik och medicinteknik över prebiotika och probiotika till utveckling av läkemedel. Preactly har ett starkt team och det ska bli jätteroligt att få stötta deras utveckling.” – Ebba Fåhraeus, vd för SmiLe Incubator.