OM OSS

Ett dedikerat team med en tydlig vision om ett hållbart arbetsliv för alla

Hållbara medarbetare

Det behövs ett nytt grepp för att vända ohälsotrenden i arbetslivet och på riktigt skapa hållbarhet. Med den övertygelsen grundades Preactly av Jeanette, Greger, Niklas och Jonas. Mycket kunskap finns redan om vad som får oss att må bra på jobbet och vara produktiva, men vi behöver använda den annorlunda för att vända trenden och skapa hållbara arbetssituationer.

Några ORD FRÅN VD

Fokus på värdeskapande

– Vi har studerat en stor mängd forskning på vårt område och lagt mycket tid på tid på hur kunskaperna kan paketeras på ett annat sätt än traditionella medarbetarundersökningar och informationsmaterial, för att skapa mer nytta. Utifrån det byggdes modellen i Preactly.

– Vi törs lova att du kommer märka av våra ledord, enkelhet, nytt och genuint när du jobbar med Preactly. Du kommer uppleva att vår tjänst är lätt att komma igång med, är intuitiv och att vi är enkla att ha med att göra. Du kommer känna att vi skapar nya lösningar för ökat värde, har koll på utvecklingen och förstår helheten. Du kommer se att vi vill vara givmilda med det vi kan och att vi bryr oss om slutresultatet. Läs gärna lite tips och råd i vår kunskapsbank.

Jeanette Köster, VD Preactly

Våra engagerade

Medarbetare

Här är medarbetare i Preactly som ser till att tjänsten utvecklas och ger resultat för våra kunder.

Jeanette Köster

VD / CEO

jeanette.koster@preactly.se
070-309 81 25

Jeanette är en nytänkande entreprenör med lång erfarenhet av att driva och utveckla verksamheter. Hon är en av grundarna till Preactly och leder bolaget operativt.

Ulrica Berg Persson

Kundansvarig Säljare

ulrica.berg.persson@preactly.se
076-896 83 08

Ulrica är en erfaren personalvetare och relationsbyggare. Hon ansvarar för kundkontakter och ser till att du kommer igång med tjänsten på bästa sätt, samt kompletterar med utbildning efter behov.

Josefin Molander

digital designer

Josefin är en kreativ och lyhörd designer som skapar texter, visuellt material och rörlig media för vår kommunikation och våra marknadsaktiviteter.

Jonas Wahrolin

AffärsutvecklinG, Support

Jonas är en erfaren systemutvecklare med lång bakgrund av att bygga olika typer av applikations-lösningar. Han är en av grundarna till Preactly och är länken mellan affärs- och systemutveckling.

Niklas Björkegren

Utvecklare

Niklas är en erfaren utvecklare och är del i utvecklingsteamet. Han är en av grundarna till Preactly.

Greger Olsson

UTVECKLARE

Greger är en senior utvecklare och del i utvecklingsteamet. Han är en av grundarna till Preactlty och ser till att vi hela tiden tar hänsyn till användarfeedback i utvecklingen och tänker framåt.

Mikael Björkegren

UTVECKLARE, SUpport

Mikael är senior utvecklare och en viktig del del i utvecklingsteamet, med ansvar för supportfunktionen.

Ulrika Giers

Senior rådgivare, Styrelseledamot

Ulrika är en senior ledare med erfarenhet från flera branscher såsom läkemedel-,  mjukvaru-, telekom och energi men också från arbete inom offentlig sektor.

Henrik Larsson

StyrelseLEDAMOT

Erfaren rådgivare med ett finansiellt perspektiv.

Morten
Karlsen Sørby

Styrelseordförande

Senior företagsledare och affärsutvecklare. Är ordförande i styrelsen.

(Läs mer om styrelsen)

Team Preactly

I kundrelationen möter du Ulrica, Maria eller Jeanette initialt. De hjälper dig att paketera den lösning som passar er organisation bäst. Mikael, Niklas och Greger gör mycket av vår utveckling kring de digitala verktygen. Jonas bistår med affärsutveckling och support.

Tillsammans har vi kunskap och erfarenhet av att ta fram koncept och att förverkliga dem i användarvänliga lösningar. Vi har användarupplevelse och värdeskapande för både organisationer och enskilda användare som givna utgångspunkter. Vi bygger stabila digitala lösningar där också integritet och informationssäkerhet är centralt.

Vår styrelse kompletterar oss ytterligare.

Vårt team kompletteras även med olika spetskompetenser. Felicia som är expert inom folkhälsa, kost och träning. Linda som är beteendevetare och coach i arbetslivet och Elin W som har gedigen erfarenhet inom HR och arbetsmiljöfrågor.

Kontakta oss

Vill du komma igång med verktyget och köra en demo/pilot. Kontakta oss idag!