OM OSS

Ett dedikerat team med en tydlig vision om ett hållbart arbetsliv för alla

Hållbara medarbetare

Det behövs ett nytt grepp för att vända ohälsotrenden i arbetslivet och på riktigt skapa hållbarhet. Med den övertygelsen grundades Preactly av Jeanette, Greger, Niklas och Jonas. Mycket kunskap finns redan om vad som får oss att må bra på jobbet och vara produktiva, men vi behöver använda den annorlunda för att vända trenden och skapa hållbara arbetssituationer.

Några ORD FRÅN VD

Fokus på värdeskapande

– Vi har studerat en stor mängd forskning på vårt område och lagt mycket tid på tid på hur kunskaperna kan paketeras på ett annat sätt än traditionella medarbetarundersökningar och informationsmaterial, för att skapa mer nytta. Utifrån det byggdes modellen i Preactly.

– Vi törs lova att du kommer märka av våra ledord, enkelhet, nytt och genuint när du jobbar med Preactly. Du kommer uppleva att vår tjänst är lätt att komma igång med, är intuitiv och att vi är enkla att ha med att göra. Du kommer känna att vi skapar nya lösningar för ökat värde, har koll på utvecklingen och förstår helheten. Du kommer se att vi vill vara givmilda med det vi kan och att vi bryr oss om slutresultatet. Läs gärna lite tips och råd i vår kunskapsbank.

Jeanette Köster, VD Preactly

Team Preactly

I kundrelationen möter du oftast Jeanette först som hjälper dig att paketera den lösning som passar er organisation bäst. Mikael, Niklas och Greger gör mycket av vår utveckling kring de digitala verktygen och lyssnar gärna på din feedback eller nya idéer. Jonas bistår med affärsutveckling och support.

Tillsammans har vi kunskap och erfarenhet av att ta fram koncept och att förverkliga dem i användarvänliga lösningar. Vi har användarupplevelse och värdeskapande för både organisationer och enskilda användare som givna utgångspunkter. Stabila digitala lösningar där också integritet och informationssäkerhet är centralt.

Vår styrelse kompletterar oss ytterligare.

Vårt team kompletteras även med olika spetskompetenser.

Kontakta oss

Vill du komma igång med verktyget och köra en demo/pilot. Kontakta oss idag!