Preactly för Västerviksföretagen

Preactly är ett digitalt coachande verktyg för företagare och medarbetare som värdesätter ett hållbart arbetsliv. Hållbara företagare och anställda är en av de viktigaste grunderna för tillväxt och för att klara tuffa tider. Genom Västervik Framåt erbjuds nu du som är företagare och du som är anställd i ett företag i Västervik att använda Preactly året ut. Du tar del av erbjudandet helt utan kostnad och förpliktelser genom att registrera dig i formuläret nedan. 

Från nuläge till önskat läge

Preactlys verktyg ger dig bättre förståelse för ditt nuläge och hjälper dig att komma in i ett coachande tankesätt för att lösa utmaningar, dvs stöd till självledarskap mot ett önskat läge. Preactly undersöker upplevelsen av olika faktorer i arbetssituationen och livet utanför jobbet som påverkar dig och bidrar till förmågan att hantera situationer konstruktivt, t ex att:

 • ta bra beslut
 • agera på orsak, inte symptom 
 • ställa om
 • fokusera på rätt sak
 • ta målinriktade steg

 

Registrera dig senast sista maj

Du som driver företag eller arbetar i ett företag i Västervik får nu chansen att använda Preactly utan kostnad resterande del av 2020. Registrera dig via formuläret senast sista maj för att ta del av erbjudandet.

Jag vill prova Preactly!

Hur fungerar Preactly?

Verktyget undersöker upplevelsen av 38 faktorer med en tydlig forskningsbaserad koppling till långsiktigt välmående. Faktorerna är indelade i 12 moduler och varje modul består av tre delar.

 1. Först kommer en undersökande del av upplevelsen runt området.
 2. Verktyget ger sedan en direkt återkoppling för insikter och reflektion utifrån svaren som angetts.
 3. Du får göra aktiva val om du tycker något behöver förbättras.
 4. Du prioriterar bland dina val.
 5. När modulerna gåtts igenom följer en coachande modell med frågor som stöd till egna åtgärder och aktiviteter för önskade förändringar.
 6. Genom att skapa en frivillig inloggning kan du följa dina resultat över tid och arbeta med dina aktiviteter. Preactly påminner automatiskt om att använda verktyget med jämna mellanrum.

Vill du vara med och stödja vårt arbete
för ett hälsosamt arbetsliv?

Preactly Crowdfunding – Just nu kan du enkelt bidra till vårt arbete här!

Stöd som har gett resultat

Vi är ödmjukt extremt stolta över alla som trott på vårt koncept och sett att vi har en helt unik approach i det vi gör. Vinnova, SmiLe Incubator, Almi Invest, Almi Företagspartner, vår testbädd i Region Värmland och de företag som varit med oss redan under utvecklingen. Med användare som testat och gett feedback redan under utvecklingen har vi kunnat skapa en tjänst som över 80 % är positiva till och många faktiskt vill använda för sin egen skull, inte bara på arbetsplatsen.


Deprecated: Elementor\Scheme_Typography har upphört sedan version 2.8.0! Använd Elementor\Core\Schemes\Typography istället. in /storage/content/88/3301288/preactly.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5051
SE FLER NYHETER