Om Preactly

Vi har en tydlig vision – Ett hållbart arbetsliv för alla!

Det behövs ett nytt grepp för att sätta stopp för den ökande ohälsan i arbetslivet. Mycket kunskap finns redan kring vilka orsaker som ligger till grund för arbetsrelaterad ohälsa. Ändå har trenden inte vänt. 

 

Vi har studerat en stor mängd forskning på området. I en önskan att utifrån denna värdefulla kunskap skapa mer nytta för alla i arbetslivet har vi lagt mycket tid på att studera hur dessa insikter kan paketeras på andra sätt än de traditionella medarbetarundersökningarna och informationsbladen. 

 

Hur? 

  • Genom användarvänliga lösningar, där också integritet och informationssäkerhet är centralt. 

  • Vi har användarupplevelse och värdeskapande för både organisation och medarbetare som givna utgångspunkter

  • Vi tror på teamarbete och har omgett oss med duktiga personer inom olika spetskompetenser; Karin som har gedigen erfarenhet inom HR, Felicia som är expert inom folkhälsa, kost och träning. Linda som är beteendevetare och coach i arbetslivet, Elin som är expert på arbetsmiljöfrågor och så har vi Mikael som gör mycket av vår programmering.

Om Proactly - bättre hälsa och arbetsliv

Vill du vara med och stödja vårt arbete
för ett hälsosamt arbetsliv?

Preactly Crowdfunding – Just nu kan du enkelt bidra till vårt arbete här!
Jeanette Köster

Team Preactly

Med en övertygelse om att minska ohälsan på arbetsplatserna och en önskan att skapa hållbara arbetsliv grundades Preactly av Jeanette, Greger, Niklas och Jonas. Tillsammans har vi kunskap och erfarenhet av att ta fram koncept och att förverkliga dem.

Vi törs lova att du kommer märka av våra ledord, enkelhet, nytt och genuint när du jobbar med Preactly. Du kommer uppleva att vår tjänst är lätt att komma igång med, är intuitiv och att vi är enkla att ha med att göra. Det vågar vi vara eftersom vi är trygga i vår kunskap och står med båda fötterna på jorden. Du kommer känna att vi skapar nya lösningar för ökat värde, har koll på utvecklingen och förstår helheten. Du kommer se att vi vill vara givmilda med det vi kan och att vi bryr oss om slutresultatet.

Vi är ödmjukt extremt stolta över alla som trott på vårt koncept och sett att vi har en helt unik approach i det vi gör. Vinnova, SmiLe Incubator, Almi Invest, Almi Företagspartner, vår testbädd i Region Värmland och de företag som varit med oss redan under utvecklingen. Med användare som testat och gett feedback redan under utvecklingen har vi kunnat skapa en tjänst som över 80 % är positiva till och många faktiskt vill använda för sin egen skull, inte bara på arbetsplatsen.

Nyfiken på vad Preactly kan göra för dig och ditt företag?

Gör en intresseanmälan här:
SE FLER NYHETER