Ett dedikerat team med en tydlig vision
om ett hållbart arbetsliv för alla

Det behövs ett nytt grepp för att vända ohälsotrenden i arbetslivet och på riktigt skapa hållbarhet. Med den övertygelsen grundades Preactly av Jeanette, Greger, Niklas och Jonas. Mycket kunskap finns redan om vad som får oss att må bra på jobbet och vara produktiva, men vi behöver använda den annorlunda för att vända trenden och skapa hållbara arbetssituationer.

Fokus på värdeskapande

Vi har studerat en stor mängd forskning på vårt område och lagt mycket tid på tid på hur kunskaperna kan paketeras på ett annat sätt än traditionella medarbetarundersökningar och informationsmaterial, för att skapa mer nytta. Utifrån det byggdes modellen i Preactly.

Vi törs lova att du kommer märka av våra ledord, enkelhet, nytt och genuint när du jobbar med Preactly. Du kommer uppleva att vår tjänst är lätt att komma igång med, är intuitiv och att vi är enkla att ha med att göra. Det vågar vi vara eftersom vi är trygga i vår kunskap och står med båda fötterna på jorden. Du kommer känna att vi skapar nya lösningar för ökat värde, har koll på utvecklingen och förstår helheten. Du kommer se att vi vill vara givmilda med det vi kan och att vi bryr oss om slutresultatet. – Jeanette Köster, vd Preactly

IMG croped

Team Preactly

Vi tror på teamarbete och har omgett oss med duktiga personer inom olika spetskompetenser; Felicia som är expert inom folkhälsa, kost och träning, Linda som är beteendevetare och coach i arbetslivet och Elin som har gedigen erfarenhet inom HR och arbetsmiljöfrågor. Mikael gör mycket av vår programmering och vår styrelse kompletterar oss ytterligare.

Tillsammans har vi kunskap och erfarenhet av att ta fram koncept och att förverkliga dem i användarvänliga lösningar. Vi har användarupplevelse och värdeskapande för både organisationer och enskilda användare som givna utgångspunkter. Vi bygger stabila digitala lösningar där också integritet och informationssäkerhet är centralt.

Stöd som har gett resultat

Vi är ödmjukt extremt stolta över alla som trott på vårt koncept och sett att vi har en helt unik approach i det vi gör. Vinnova, SmiLe Incubator, Almi Invest, Almi Företagspartner, vår testbädd i Region Värmland och de företag som varit med oss redan under utvecklingen. Med användare som testat och gett feedback redan under utvecklingen har vi kunnat skapa en tjänst som över 80 % är positiva till och många faktiskt vill använda för sin egen skull, inte bara på arbetsplatsen.

Vi är ödmjukt extremt stolta över alla som trott på vårt koncept och sett att vi har en helt unik approach i det vi gör. Vinnova, SmiLe Incubator, Almi Invest, Almi Företagspartner, vår testbädd i Region Värmland och de företag som varit med oss redan under utvecklingen. Med användare som testat och gett feedback redan under utvecklingen har vi kunnat skapa en tjänst som både medarbetare och arbetsgivare upplever värde från.

SE FLER NYHETER